Gratis afhalen in ruim 30 winkels
Gratis thuisbezorgd vanaf 50.- euro
Vandaag besteld binnen 1-3 dagen bezorgd*

Retourvoorwaarden

Retourinformatie
Uw bestelling is met de grootste zorgvuldigheid uitgevoerd. Mocht er naar uw mening toch iets niet in orde zijn dan kunt u uw bestelling uiteraard retourneren.

 

Retourzendingen
Dierspecialist accepteert alle retourneringen behalve voedings- en apotheekmiddelen, vanwege redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne, als de verzegeling is verbroken. Binnen 14 dagen na ontvangst kunt u de bestelling herroepen. Vervolgens heeft u nog 14 dagen de tijd om de bestelling wezenlijk retour te sturen. Het opgeven van een herroepingsreden stellen wij zeer op prijs, maar is niet verplicht. De kosten van de retournering zijn voor eigen rekening. Voor producten die geschonden of gehavend zijn teruggestuurd, kunnen wij naar alle redelijkheid kosten in rekening brengen voor zover dit het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Heeft u nog vragen over retourneren? Neem dan contact met ons op via webshop@dierspecialist.nl.

 

Retouradres
Online gekozen om uw bestelling in de winkel af te halen of door de Dierspecialist Bezorgbus te laten bezorgen? 
Breng of stuur dan bij voorkeur je retournering terug naar dezelfde winkel waar u de bestelling heeft afgehaald of heeft laten bezorgen. Online gekozen om uw bestelling te laten bezorgen door PostNL
Stuur dan uw retournering bij voorkeur in een stevige en weerbestendige verpakking naar:

 

Dierspecialist Retail B.V.
t.a.v. retouren
Basisweg 48
1043AP AMSTERDAM
Nederland

 

Vul het Europese modelformulier voor herroeping in OF het onderstaande retourformulier.
Voeg deze bij uw retournering en vraag naar een Track & Trace bewijs bij het retourneren. Middels het formulier kunt u ook herroepen en daarna nog terugsturen.

Artikel(en):


Rekeningnummer:


Rekeninghouder:


Reden retour:


 


 

Crediteren
Wij crediteren zo spoedig mogelijk na ontbinding van de overeenkomst, dat is uiterlijk binnen 14 dagen. Wij verlangen hiervoor wel een bewijs van de retourzending of daadwerkelijke ontvangst van de retournering. De kosten van de retournering zijn voor eigen rekening.

 

Contact
Heeft u een vraag, klacht, opmerking of suggestie? Neem dan contact met ons op via webshop@dierspecialist.nl en vermeld hierbij eventueel het artikel- en/of ordernummer.